I dag skal vi uploade et billede til forum. vi skal lave et indlæg, og der skal et billede med! Men der er jo flere muligheder for at lave noget med billeder.
Man kan uploade billeder, og indsætte billeder fra andre hjemmesider.

Denne gang skal vi uploade et billede, og indsætte billedet i et indlæg.

Vi starter i vores indlæg, og nu vi har skrevet noget tekst, skal vi have et billede lagt ind.

upload_001

1. Vi klikker på 'Vedhæftede filer'. Dette vil åbne et popup vindue.


upload_002

2. I popup vinduet klikker vi på 'Browse' for at åbne computerens stifinder, og dernæst browser vi hen til der hvor billedet ligger.
3. Under 'Filnavn' kan vi vælge at give filen et nyt navn. Dette navn er det navn filen vil blive kendt under på akvarieplanter.dk


upload_003

4. Vi vælger billedet vi vil uploade og..
5. klikker på 'Åben' 'Open' eller hvad nu knappen hedder i browseren. Det kommer an på om det er Internet explorer, Firefox, Dansk eller Engelsk.


upload_004

6. Nu kan vi se at der står noget tekst udfor 'Browse' Dette er stien til det billede vi ønsker at uploade. Vi klikker nu på 'Send' og herefter vil hjemmesidens software uploade billedet til akvarieplanter.dk.


upload_005

7. Nu kan du scrolle ned igennem dine billeder, og finde det billede du lige har uploadet. Når du har det billede du vil sætte ind...
8. klikker du på det lille grønne flueben. Dette vil indsætte billedet i dit indlæg.


upload_006

9. Som du nu kan se, står der noget kode... Noget du ikke selv har skrevet. Dette er det kode hjemmesiden skal bruge for at indsætte dit billede. Dette er ikke noget du selv skal skrive på noget tidspunkt.

upload_007

Nu har du sørme fået et billede sat ind! Fantastisk...


Du har lavet et indlæg, og fået dit første billede lagt ind. Billedet du har uploadet ligger tilknyttet din profil, og kan på ethvert tidspunkt sættes ind i et andet indlæg, hvis du ønsker det. Du følger næsten den samme procedure.. du skal blot følge pkt. 1, 7, 8 & 9, så har du sat endnu et billede ind.