Som ny planteakvarist kan det være svært.
Kort og godt..

Der er utrolig mange ting som man pludselig skal være opmærksom på, og passer man ikke på, drukner man i nye begreber, gøremåder, ideer, floskler, myter og en gudsvelsignelse af meninger.


Selvom man ikke har kastet sig ud i at spørge, men blot vil sidde lige så stille og læse, kan det være svært at finde de rigtige artikler.. Dem med et indhold der er til at have med at gøre, hvor man ikke bliver overdynget af større afhandlinger om fagtekniske udtryk man da overhovedet ikke aner hvad er, eller er interesseret i på nuværende tidspunkt...

Det er svært.. Ja.. Det er svært at finde artikler der holder sig på et niveau der ikke skræmmer 1. års biologi studerende bort, men med lidt god vilje findes der faktisk artikler her på akvarieplanter.dk der er til at forstå.
Der er ingen tvivl om at der, i næsten alle artikler, sniger sig et eller andet ind som man ikke lige forstår, men det er ok.. hop let og elegant henover det, og læs videre.. Har du overskud, så hop på google, og se hvad ordet betyder..
Endnu bedre, så er der en ordbog her på siden, hvor en del udtryk og termer står beskrevet.. og flere kommer hele tiden til..


Du skal vide 1 ting...SOM NY ER DET OK AT SPØRGE... !


Ja, beklager de store bogstaver, men det er sgu vigtigt at understrege..
Som ny skal man spørge.. igen og igen, indtil man forstår..
én ting er at man får forklaret et eller andet, noget andet er at forstå det ordentligt.. Du sidder måske og tænker at du ikke kan tillade sig at spørge igen, for lige at få det sidste med, men det skal du.. du SKAL... Ellers så er forklaringen jo mere eller mindre spildt.. du har fået svaret.. men forstår det ikke.. hvor langt er du så lige kommet?? Nej vel?

Herunder er der en evigt udviklende liste over de mest tilforladelige artikler, de nemmeste, og mest berigende for en ny planteakvarist..

Du er velkommen til at foreslå artikler til denne kategori, eller komme med forslag om artikler der bør skrives til denne liste..

Gør dig selv den tjeneste at starte her:

Artikler der kan hjælpe dig igang som planteakvarist:

Hjælp! Jeg er ny!!

CO2 - En købsguide

Retningslinier for dosering af gødning

Gødning i pulverform


Introduktion af gødningstyper til planteakvarier


Artikler der kan hjælpe dig igang med at bruge akvarieplanter.dk

Hvordan uploader jeg billeder til et forum indlæg?

Hvordan ændrer jeg min Avatar?
Hvordan opretter jeg et forum indlæg?
Introduktion til Akvarieplanter.dks hjemmeside
Hvordan opretter jeg en Køb/Salg annonce?
Akvarieplanter.dks FAQ