Værsgo, Nu er den længe ventede 'Alt i en!' gødning endelig officielt til salg.

 

alt i en ForsideAlt i en BagsideGødningen har været til salg på diverse akvarieudstillinger, og selvfølgelig via siden her, men dog ikke helt så officielt. Men nu er den her.. Helt og holdent officielt.. Akvarieplanter.dk's nyeste skud på gødningsstammen. Med denne gødning kan du effektivt gøde dit planteakvarium, ligemeget om det er et hightech akvarium eller et lowtech akvarium. Lige meget om du er super professionel akvarist, eller blot nybegynder, så er denne gødning en håndsrækning til dem der ikke har så meget tid til at planlægge gødningsstrategier og heller ikke meget lyst til at stå med forskellige komponenter der skal blandes sammen.


Alt i en! Gødningen fra Akvarieplanter.dk er uomtvisteligt den bedste alt i en gødning der findes på markedet. Den er sammensat af alle de vigtige næringsstoffer som akvariets planter har brug for, og dækker alle behov, også for akvariet med høj vækst. Den smarte måde at dosere på, gør det nemt for enhver at justere doseringen alt efter planternes vækstrate, og eventuelle mangelsymptomer. Balancen mellem næringsstofferne, er afvejet således at en evt. øgning af doseringsmængden, ikke vil ødelægge proportionerne mellem de forskellige stoffer.

Måden du doserer alt i en! gødningen er nem:


2 tryk via doseringspumpen pr. 50L 3 gange om ugen, fordelt over hele ugen.

Eksempel: 100L akvarium: 4 tryk på doseringspumpen mandag, onsdag og fredag.

Søndag skiftes mellem 25 & 50% af akvariets volumen. I dette tilfælde 50L.

Doseringsvejledningen er beregnet til almindelige selskabsakvarier, og kan øges efter behov.

Ved mangelsymptomer, så hæv doseringen med 25-50% og justér efter resultatet.

 

Det kan ikke gøres meget nemmere, og du slipper for besværlige opmålinger af x antal mililiter i små målebægre, som de doseringsflasker man ellers ser i handlen. Med Akvarieplanter.dk's 'Alt i en!' gødning slipper du helt for at skulle måle den mænde du skal dosere. Du bruger blot doseringsvejledningen, og føler du at den anbefalede dosis ikke helt slår til, så kan du nemt hæve doseringen langsomt ved at øge doseringsmængden med et eller flere tryk pr. gang.


'Alt i en!' gødningen Indeholder: Jern, Mangan, Molybdæn, Kobber, Zink, Kobolt, Boron, Nitrat, Fosfat, Kalium, Magnesium.

Hvert tryk på doseringspumpen giver 2ml væske.


Akvarieplanter.dk's 'Alt i en!' gødning kan købes her: Gødningssalg